Τι χρειάζεται να κάνω για να οδηγήσω go kart;

Ο οδηγός που θέλει να οδηγήσει στην πίστα Go Kart Center στην Θεσσαλονίκη πρέπει να κάνει μία δωρεάν εγγραφή είτε στον χώρο της πίστας μέσω των tablets που είναι διαθέσιμα για αυτό το σκοπό , είτε μέσω του κινητού του τηλεφώνου σκανάροντας το  QR CODE που επίσης βρίσκει σε διάφορα σημεία της πίστας , είτε εδώ .

Μετά την εγγραφή ο οδηγός προσέρχεται στο ταμείο και παραλαμβάνει το εισιτήριο του το οποίο είναι ονομαστικό .

Κάθε οδηγός που έρχεται πρώτη φορά στην πίστα πρέπει να παρακολουθήσει ένα βίντεο με τους κανόνες ασφαλείας διάρκειας τεσσάρων λεπτών .

Στην συνέχεια αναμένει να ακούσει το όνομα του και μόλις το ακούσει προσέρχεται στα πίτς .

Μετά την εγγραφή του , αποστέλλεται αυτόματα ένα email στην διευθυνση email που έχει καταχωρήσει και με το οποίο του ζητείται  να επιβεβαιώσει την εγγραφή του . Αυτό γίνεται πατώντας επάνω στο  link που περιέχεται στο email . Ο σύνδεσμος τον κατεύθυνει στην ιστοσελίδα racefacer.com και του ζητάει να εισάγει ένα κωδικό που επιθυμεί να χρησιμοποιεί για να έχει πρόσβαση στα αποτελέσματα του 24/7 , να έχει όλο το ιστορικό οδήγησης συγκεντρωμένο , να μπορεί να μοιραστεί τα αποτελέσματα του με φίλους του σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και να συγκρίνει την κατάταξη του με όλους τους υπόλοιπους οδηγούς .

Μέσω της εφαρμογής συγκεντρώνει πόντους κατάταξης , κερδίζει εκπτωτικά κουπόνια και το δικαίωμα αναβάθμισης σε πιο δυνατά go karts .

Η εφαρμογή racefacer είναι διαθέσιμη για κατέβασμα από το App Store για Iphone και Ipad και από το Google Play store για κινητά και τάμπλετ με λειτουργικό android .

Περισσοτερα Αρθρα

Pedal on the metal

R-MAX 125 EVENT only at Go Kart Center Την Τρίτη 11-07-2023 και ώρα 22:00 θα οργανώσουμε στην πίστα το 3ο

ENDURANCE EVENT

Το Σαββατο 24-06-2023 θα διοργανωθεί στην πίστα το 2ο Endurance event Εναρξη στις 22:00 Πληροφοριες στο 6932222810 ή στην ομάδα sws

Πρωτάθλημα SWS

Ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο με το Sodi World Series και νιώσετε την πραγματική συγκίνηση που νοιώθει ένας πιλότος go kart

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Καλάθι
Start typing to see posts you are looking for.
Eshop
Wishlist
0 items Καλάθι
Λογαριασμός