2310467466

ENDURANCE EVENT

Το Σαββατο 24-06-2023 θα διοργανωθεί στην πίστα το 2ο Endurance event

Εναρξη στις 22:00 
Πληροφοριες στο 6932222810 ή στην ομάδα sws viber


Sodiwseries go karts Endurance Event.
Η προσέλευση στην πίστα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 21:30.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι οδηγοί είτε έχουν ξανατρέξει σε event ή όχι.
Υποχρεωτικά όλες οι ομάδες πρέπει να κάνουν πρώτα προεγγραφή ( preregistration ) μέσω της πλατφόρμας SodiWSeries για την καλύτερη οργάνωση των σκελών και να προπληρώσουν είτε , είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης , είτε στο ταμείο της πίστας  εντός 48 ωρών από την προεγγραφή τους στην πλατφόρμα SodiWSeries.  
Ομάδα που δεν έχει προπληρώσει τουλάχιστον το 50% για την κράτηση της θέσης της εντός 48 ωρών, διαγράφεται από το event και η θέση ελευθερώνεται για την επόμενη ομάδα χωρίς προειδοποίηση .
Ομάδα που έχει προπληρώσει και δεν μπορεί να συμμετέχει στο event θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα στην γραμματεία της πίστας , να ακυρώσει άμεσα την προεγγραφή της ώστε να ελευθερωθεί η θέση  και θα της επιστραφούν τα χρήματα στον λογαριασμό του προσώπου που έκανε την πληρωμή. Η ακύρωση δεν είναι δυνατή  7 μέρες πριν την έναρξη του event και σε αυτή την περίπτωση τα χρήματα δεν επιστρέφονται . 
Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Το κόστος συμμετοχής δεν καλύπτει τυχόν ζημιές που θα προκαλέσει οποιοσδήποτε οδηγός της ομάδας . Ο κάθε οδηγός είναι υπεύθυνος για την πληρωμή των ζημιών που τυχόν θα προκαλέσει είτε σε εξοπλισμό της πίστας είτε σε εξοπλισμό άλλου οδηγού . 
Η οργάνωση έχει δικαίωμα να αρνηθεί την συμμετοχή σε οδηγό που διαπιστωμένα δεν τηρεί τους κανονισμούς της πίστας, οδηγεί επιθετικά θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους οδηγούς ή δεν σέβεται τους υπόλοιπους οδηγούς και τους pit marshals και τις εντολές τους  . 

Κανονισμοί :
Ελάχιστο βάρος για την κατηγορία junior είναι τα 35 κιλά και ελάχιστο ύψος οδηγού 1,35
Ελάχιστο βάρος για την κατηγορία Sprint και endurance είναι τα 65 κιλά . 
Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να αναπτύξει σικέιν μέσα στην πίστα και με αυτό τον τρόπο να αλλάξει την σχεδίαση της ή και την φορά της και να προσθέσει ή να αφαιρέσει τζόκερ λαπς .
Η επιλογή της φοράς της πίστας θα αποφασιστεί από την οργάνωση  την ημέρα του event . 
To event θα αποτελείται από  
5 ΛΕΠΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ
60 Λεπτά οδήγησης με 3  pit stop για αλλαγή οδηγού και go kart . 
Tα pit stop θα γίνουν σε χρόνο που θα αποφασίσει η οργάνωση και με οδηγίες αυτής. 
Συγκεκριμένα marshal της οργάνωσης θα επιδεικνύει ταμπέλα με το νουμερο του οδηγού την ώρα που αυτός θα περνάει μπροστά από τα Pits . Η ταμπέλα θα βγαίνει για δύο συνεχόμενους γύρους και στο τέλος του δεύτερου γύρου ο οδηγός θα πρέπει να βγαίνει στα πιτς

Ποινές :
Η επαφή με λάστιχα είτε μέσα στο τζόκερ είτε μέσα στο σικέιν επιφέρει ποινή 5 δευτερολέπτων 
Η μη πραγματοποίηση pit stop συνεπάγεται αφαίρεση 2 γύρων για κάθε pit stop που δεν έγινε . 
Το τρακάρισμα τιμωρείται με ποινή 5 δευτερολέπτων. 
Οδηγός που δεν εισέρχεται για αλλαγή go kart στο τέλος του δεύτερου γύρου από την στιγμή που έλαβε εντολή από την οργάνωση τιμωρείται με ποινή 60 δευτερολέπτων.
Οδηγός που δεν σηκώνει το χέρι του κατά την είσοδο και την έξοδο από τα pit stops τιμωρείται με ποινή 5 δευτερολέπτων ανά παράβαση. 
Οδηγός μπορεί να εισέλθει για αλλαγή καρτ στα πιτς χωρίς πρότερη ειδοποίηση από την οργάνωση σε περίπτωση τεχνικής βλάβης που δεν επιτρέπει την συνέχιση της οδήγησης ( π.χ. λάστιχο , αλυσίδα ) 
Οι κανονισμοί μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση για λόγους εύρυθμης λειτουργίας της διοργανώτριας . Σε κάθε περίπτωση αλλαγής του κανονισμού οι οδηγοί θα ενημερωθούν άμεσα στο τηλέφωνο και στο email που θα δηλώσουν στην γραμματεία της πίστας κατά την συμμετοχή τους.

Αν έχετε απορίες ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Περισσοτερα Αρθρα

Pedal on the metal

R-MAX 125 EVENT only at Go Kart Center Την Τρίτη 11-07-2023 και ώρα 22:00 θα οργανώσουμε στην πίστα το 3ο

Πρωτάθλημα SWS

Ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο με το Sodi World Series και νιώσετε την πραγματική συγκίνηση που νοιώθει ένας πιλότος go kart

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Καλάθι
Start typing to see posts you are looking for.
Eshop
Wishlist
0 items Καλάθι
Λογαριασμός