2310467466

Pedal on the metal

R-MAX 125 EVENT only at Go Kart Center

Την Τρίτη 11-07-2023 και ώρα 22:00 θα οργανώσουμε στην πίστα το 3ο R-MAX event

Η προσέλευση στην πίστα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 21:30.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι οδηγοί που έχουν ήδη οδηγήσει το συγκεκριμένο τύπο go kart R-MAX 125 τουλάχιστον τρεις φορές.
Υποχρεωτικά όλοι οι οδηγοί που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να κάνουν πρώτα προεγγραφή στην γραμματεία της πίστας προπληρώνοντας είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης , είτε στο ταμείο της πίστας  .
Οδηγός που έχει προπληρώσει και δεν μπορεί να συμμετέχει στο R-MAX 125 event θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα στην γραμματεία της πίστας και να ακυρώσει άμεσα την προεγγραφή της ώστε να ελευθερωθεί η θέση  και θα του επιστραφούν τα χρήματα στον λογαριασμό του . Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε μπορείτε να το κάνετε ως δύο μέρες πριν την έναρξη του event . Μετά από αυτή την περίοδο η ακύρωση δεν είναι δυνατή και σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε να επιστρέψουμε το ποσό της συμμετοχής . 
Θα τηρησουμε αυστηρά την σειρά προτεραιότητας.
Το κόστος συμμετοχής δεν καλύπτει τυχόν ζημιές που θα προκαλέσει οποιοσδήποτε οδηγός της ομάδας . Ο κάθε οδηγός είναι υπεύθυνος για την πληρωμή των ζημιών που τυχόν θα προκαλέσει είτε σε εξοπλισμό της πίστας είτε σε εξοπλισμό άλλου οδηγού . 
Ως οργάνωση διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την συμμετοχή σε οδηγό που διαπιστωμένα δεν τηρεί τους κανονισμούς της πίστας, οδηγεί επιθετικά θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους οδηγούς ή δεν σέβεται τους υπόλοιπους οδηγούς και τους pit marshals και τις εντολές τους  . 

 Κανονισμοί :

Ελάχιστο βάρος για την συμμετοχή ενός οδηγού στο R-MAX 125 event είναι τα 65 κιλά και ελάχιστο ύψος του οδηγού το 1,40. Οδηγός που είναι κάτω από 65 κιλά  μπορεί να τρέξει εφόσον συμπληρώσει το βάρος με εξτρα κιλά που θα φέρει επάνω του ( ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά γιλέκο crossfit , μολύβδινα βάρη άκρων κλπ )
Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα να αναπτύξει σικέιν μέσα στην πίστα και με αυτό τον τρόπο να αλλάξει την σχεδίαση της ή και την φορά της και να προσθέσει ή να αφαιρέσει τζόκερ λαπς .
Η επιλογή της φοράς της πίστας θα αποφασιστεί από την οργάνωση  την ημέρα του R-MAX 125event . 
To R-MAX 125 event θα αποτελείται από  
10 λεπτά χρονομετρημένα δοκιμαστικά
10 Λεπτά οδήγησης τελικού . 

Ποινές :

Το τρακάρισμα τιμωρείται με ποινή 10 δευτερολέπτων. 

Οδηγός που δεν σηκώνει το χέρι του κατά την είσοδο και την έξοδο από τα pit stops τιμωρείται με ποινή 5 δευτερολέπτων ανά παράβαση. Οδηγός μπορεί να εισέλθει για αλλαγή go kart στα πιτς χωρίς πρότερη ειδοποίηση από την οργάνωση σε περίπτωση τεχνικής βλάβης που δεν επιτρέπει την συνέχιση της οδήγησης ( π.χ. λάστιχο , αλυσίδα ) 
Οι κανονισμοί μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση για λόγους εύρυθμης λειτουργίας της διοργανώτριας . Σε κάθε περίπτωση αλλαγής του κανονισμού θα ενημερώσουμε τους οδηγούς μέσω του παρόντος άρθρου και πριν την έναρξη του event

Αν έχετε απορίες ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εναρξη στις 22:00 
Πληροφοριες στο 6932222810 ή στην ομάδα sws viber

Days
Hours
Minutes
Seconds
Περισσοτερα Αρθρα

ENDURANCE EVENT

Το Σαββατο 24-06-2023 θα διοργανωθεί στην πίστα το 2ο Endurance event Εναρξη στις 22:00 Πληροφοριες στο 6932222810 ή στην ομάδα sws

Πρωτάθλημα SWS

Ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο με το Sodi World Series και νιώσετε την πραγματική συγκίνηση που νοιώθει ένας πιλότος go kart

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Καλάθι
Start typing to see posts you are looking for.
Eshop
Wishlist
0 items Καλάθι
Λογαριασμός