Πάρτυ Γενεθλίων

Οργάνωση

Για την ασφάλεια των οδηγών τα go kart που χρησιμοποιούμε έχουν ρυθμιζόμενο κάθισμα , ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος τιμόνι και ρυθμιζόμενα πεντάλ . Οι οδηγοί φοράνε υποχρεωτικά μπαλακλάβα , full face κράνος και κολάρο προστασίας του αυχένα . Όλα τα go karts έχουν ζώνη ασφαλείας και roll bar για έξτρα προστασία του αυχένα, και είναι εξοπλισμένα με δύο συστήματα ελέγχου της ταχύτητας τους . Το ένα σύστημα είναι αυτόματο , εντοπίζει τα go kart μέσα στην πίστα και ελαττώνει αυτόματα την ταχύτητα σε όλα τα go kart σε περίπτωση που κάποιο από αυτά κολλήσει . Το προσωπικό μας είναι εξοπλισμένο με δεύτερο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου της ταχύτητας του go kart από απόσταση ( remote controlled speed module ) που μπορεί να το λειτουργήσει χειροκίνητα . Τα παιδικά go karts μπορούν να τα οδηγήσουν παιδιά από 5 ετών έως 14 ετών με ελάχιστο ύψος το 1,2 m . Τα παιδιά άνω των 14 ετών μπορούν να οδηγήσουν τα go karts των ενηλίκων . Όλα τα παιδικά go karts είναι τα LR5 και των ενηλίκων είναι τα RT8 της γαλλικής εταιρείας SODI .

Προσωπικό

Όλα τα go karts Sodi συμμορφώνονται με τις κανονιστικές διατάξεις της οδηγίας «Μηχανήματα» 2006/42 / ΕΚ και πληρούν τις απαιτήσεις των ακόλουθων εγγράφων αναφοράς:
-NFS52-002
-Με τους τεχνικούς κανόνες και τους κανόνες ασφαλείας της F.F.S.A. ( Γαλλική ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού ) για karting αναψυχής
-Με τις συστάσεις της CIK-FIA ( Παγκόσμια ομοσπονδία αυτοκινήτου – Διεθνής επιτροπή Karting ) για karting αναψυχής

Παιχνίδια

Στον χώρο μας υπάρχουν παιχνίδια με κερματοδέκτη με ξεχωριστή χρέωση και εξωτερικός χώρος με παιδική χαρά

Προσκλήσεις

Υπάρχουν προσκλήσεις για τους καλεσμένους σας που μπορείτε να παραλάβετε από τον χώρο μας δωρεάν .

Πάρκινγκ

Διαθέτουμε χώρο για δωρεάν παρκινγκ .

Προτεινόμενο πρόγραμμα Πάρτυ

( από την ώρα πρόσκλησης τα παιδιά θα μπουν και θα οδηγήσουν σε μία ώρα περίπου )

 • Χωρίζονται τα παιδιά σε ομάδες ( οδηγούν 8 έως 12 παιδιά σε κάθε ομάδα )
 • Παρακολουθούν ένα βίντεο διάρκειας 4 λεπτών για τους κανόνες ασφαλείας και έπειτα ακολουθεί η προετοιμασία τους για την οδήγηση ( περίπου 10 λεπτά )
 • Τα παιδιά μπαίνουν για πρώτη φορά στα go karts ( 10 λεπτά κάθε ομάδα )
 • Ώρα φαγητού
 • Ώρα γλυκού – τούρτας

Τιμοκατάλογος Πάρτυ Go Kart

Ο παρόν τιμοκατάλογος ισχύει από 01-04-2023 και αναιρεί όλους τους προηγούμενους τιμοκαταλόγους και προσφορές

*Στην περίπτωση που εμφανιστούν λιγότερα παιδιά , τα εισιτήρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δεύτερη είσοδο από τα παιδιά που είναι παρόντες .

*Στην περίπτωση που εμφανιστούν περισσότερα παιδιά ή χρέωση γίνεται βάσει του ισχύοντος τιμοκαταλόγου την ημέρα του πάρτυ

 • Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
  Υπάρχει καφετέρια όπου μπορείτε να προμηθευτείτε καφέδες όλων των ειδών , αναψυκτικά , χυμούς , και ελαφριά οινοπνευματώδη για τους ενήλικους
 • Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
  Συνεργαζόμαστε με εταιρία catering και μπορούμε να σας προσφέρουμε έτοιμες λύσεις για το μενού σας ή μπορείτε να μας ζητήσετε να σας στείλουμε προσφορά για εξειδικευμένη πρόταση εφόσον επιθυμείτε κάτι παραπάνω από το τοστ και τον χυμό
 • Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
  Ενδεικτική διάρκεια πάρτι 2 – 2:30 ώρες
 • Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
  Διαθέσιμες ώρες έναρξης για Σαββατοκύριακο 12:00 και 15:00
 • Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
  Διαθέσιμες ώρες έναρξης για καθημερινή :12:00 , 15:00 , 17:30

Παρατηρήσεις

 • Σε περίπτωση ακύρωσης η προκαταβολή κρατείται.
 • Χρειαζόμαστε αναλυτικά επίθετο , όνομα και ημερομηνία γέννησης του κάθε παιδιού και ονοματεπώνυμο , ημερομηνία γέννησης , κινητό τηλέφωνο και email ενός κηδεμόνα ώστε να έχουμε την γονική συναίνεση για την οδήγηση των go karts . Τα στοιχεία των παιδιών τα χρειαζόμαστε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν το πάρτι .
 • Εναλλακτικά μπορούν οι γονείς να κάνουν την εγγραφή Online από το σπίτι μέσω της ιστοσελίδας www.gokart.gr στο πεδίο “Εγγραφή οδηγού” και να μας αποστείλετε μία λίστα με ονοματεπώνυμο και ημερομηνία γέννησης .
 • Η ιστοσελίδα μας πληροί όλα τα μέτρα ασφαλείας και συμμόρφωσης με τον κανονισμό GDPR για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.
 • Σε περίπτωση που κάποιος γονέας δεν έχει κάνει εγγραφή και δεν υπάρχουν τα στοιχεία του παιδιού – οδηγού και κατά συνέπεια η γονική συναίνεση , η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο του παιδιού στα go karts
 • Η οδήγηση go kart κάθε φορά διαρκεί 10 λεπτά
 • Η επιχείρηση σε ώρα πάρτι εξυπηρετεί τους υπόλοιπους πελάτες της σε διαλείμματα των 15 λεπτών . Αφού θα βγει η πρώτη ομάδα οδηγών του πάρτι , μπαίνουν πελάτες με παιδικά go kart για δέκα λεπτά , ενήλικες με go kart ενηλίκων για δέκα λεπτά( σε περίπτωση που υπάρχουν πελάτες σε αναμονή ) και μετά μπαίνει η δεύτερη ομάδα των παιδιών του πάρτι και ούτω καθεξής.
 • Σε περίπτωση που τα παιδιά είναι λιγότερα από οχτώ (8) η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να βάλει και άλλους οδηγούς , πάντα με ίδιας κατηγορίας go karts
 • Σε περίπτωση που έρθουν περισσότεροι καλεσμένοι από τον συμφωνηθέντα αριθμό , τα υπεράριθμα άτομα οδηγούν και χρεώνονται για όλες τις υπηρεσίες και καταναλώσεις βάσει του επίσημου τιμοκαταλόγου της πίστας όπως ισχύει την συγκεκριμένη στιγμή.
 • Τα παιδικά εισιτήρια είναι για τα go kart των 160 cc.
 • Τα εισιτήρια ενηλίκων είναι για τα go kart των 200 cc
 • Το διθέσιο go kart μπορεί να το οδηγήσει μόνο ενήλικος με επιβάτη είτε ενήλικο , είτε παιδί.
 • Υπάρχουν ταμπελάκια κράτησης στα διαθέσιμα τραπέζια
 • Ο χώρος είναι διαθέσιμος 30’ πριν την έναρξη του πάρτυ
 • Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
 • Όταν περισσεύει κάποιο εισιτήριό σε περίπτωση που ο αριθμός των ατόμων είναι λιγότερος από το επιλεγόμενο πακέτο ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ VOUCHER και χωρίς τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει κάποια άλλη μέρα, παρά μόνο την ίδια που πραγματοποιείται το πάρτυ.

Σημείωση : Επειδή αρκετοί γονείς μας ρωτούν με τι άλλο μπορούν να απασχοληθούν τα παιδιά , αυτό που έχουμε αντιληφθεί είναι πως τα παιδιά αυτής της ηλικίας αυτό που θέλουν είναι να παίξουν κι ο χώρος εξωτερικά τους δίνει το ερέθισμα να παίξουν όπως κάνουν και στο διάλειμμα του σχολείου στην παιδική χαρά που βρίσκεται στο χώρο μας , κοινωνικοποιούνται μεταξύ τους και παρακολουθούν τα go kart που τρέχουν .

Σε κάθε περίπτωση ο χώρος μας δεν είναι σαν τους παιδότοπους που υπάρχει η κοπέλα που τα απασχολεί μέσα στα μπαλάκια ή στα φουσκωτά . Η πίστα go kart είναι ένας χώρος μηχανοκίνητου αθλητισμού στον οποίο ο κόσμος διασκεδάζει
βλέποντας τους αγώνες.