ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SWS

Ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο με το Sodi World Series και νιώσετε την πραγματική συγκίνηση που νοιώθει ένας πιλότος go kart κατά την διάρκεια ενός αγώνα go kart, διασκεδάζοντας στην πίστα Go Kart Center !

 

Αν ψάχνετε για έντονη ψυχαγωγία, διασκέδαση και δόσεις αδρεναλίνης , το “SWS” φτιάχτηκε για σας!

 

Η ιδέα είναι απλή!

 

Μέσω ενός διεθνούς δικτύου 455 και πλέον πιστών Go Kart σε 98 χώρες σε όλο τον πλανήτη, το "SWS" προσφέρει σε πάνω από 7000 οδηγούς τη δυνατότητα να καθίσουν στο κάθισμα ενός go kart και να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις με ενοικιαζόμενα go kart σε όλη τη διάρκεια του έτους, ο καθένας με το δικό του ρυθμό!

 

Χωρίς καμία υποχρέωση , χωρίς πιεστικά χρονοδιαγράμματα , στην πίστα Go Kart Center ή και σε οποιαδήποτε από τις πιο συναρπαστικές πίστες σε όλο τον πλανήτη, μπορείτε να διασκεδάσετε μόνοι σας ή να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας.

 

Οδηγήστε και κερδίστε πόντους μετά από κάθε αγώνα και βελτιώστε την κατάταξη σας στο πρωτάθλημα SWS .

 

Ελέγξτε καθημερινά την πρόοδο σας και την κατάταξή σας στην ιστοσελίδα Sodi World Series.

 

Δείτε τα πλήρη προσωπικα στατιστικά στοιχεία και συγκρίνετε τις επιδόσεις σας με τους φίλους σας η και με άλλους οδηγούς από όλο τον κόσμο!

 

Ανοικτό σε όλους, το SODI World Series είναι μια μεγάλη γιορτή του go karting, και στους καλύτερους από εσάς, θα δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε τις οδηγικές ικανότητές σας απέναντι στους καλύτερους από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των τελικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος Sodi World Finals!

 

Για να γίνετε και εσείς μέρος του Sodi World Series, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε την δωρεάν εγγραφή σας, να επιλέξτε την κατηγορία αγώνων που σας ταιριάζει και να κολλήσετε το πεντάλ του γκαζιού στο πάτωμα!

 

Τα events ξεκινάνε στις 04-02-2023 στις 10:30 για την κατηγορία 60-90 με τα go karts των 400 κυβικών . Το κόστος παραμένει στα τρία εισιτήρια περίπου δηλαδή για την κατηγορία 400 θα είναι στα 55€ , για τα 270 στα 48€ και για τα 200αρια στα 40€ . Για τα RMAX το κόστος θα παραμείνει στα 60€ ( δυο εισιτήρια )
Θα γίνουν event με όλες τις κατηγορίες ώστε ο κάθε οδηγος να επιλέγει αυτό που ταιριάζει στο οδηγικό του στυλ
Η προσέλευση στην πίστα για το πρωτο μας event πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 09:30.
Το υποχρεωτικό briefing των οδηγών θα γίνει στις 09:45
Τα ελεύθερα δοκιμαστικά θα ξεκινήσουν στις 10:30.
Τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά θα ξεκινήσουν στις 10:40
Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 10:50.
Υποχρεωτικά όλοι οι οδηγοί πρέπει να κάνουν πρώτα προεγγραφή ( preregistration ) μέσω της πλατφόρμας SodiWSeries για την καλύτερη οργάνωση των σκελών και να προπληρώσουν είτε μέσω της online πλατφόρμας https://bookings.racefacer.com/gokartthessaloniki , είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης , είτε στο ταμείο της πίστας εντός 48 ωρών από την προεγγραφή τους.
Οδηγός που δεν έχει προπληρώσει για την κράτηση της θέσης του εντός 48 ωρών διαγράφεται από το event και η θέση ελευθερώνεται για τον επόμενο οδηγό χωρίς προειδοποίηση .
Οδηγός που έχει προπληρώσει και δεν μπορεί να συμμετέχει στο event θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα στην πίστα , να ακυρώσει άμεσα την προεγγραφή του και θα του επιστραφούν τα χρήματα στον λογαριασμό του .Η ακύρωση δεν είναι δυνατή 48 ώρες πριν την έναρξη του event και σε αυτή την περίπτωση τα χρήματα δεν επιστρέφονται .
Η επιλογή της φοράς της πίστας θα γίνει με κλήρωση την ημέρα του event .
To event θα αποτελείται από
5 ΛΕΠΤΆ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ
5 ΛΕΠΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ
30 ΓΥΡΟΥΣ ΜΕ 5 JOKER LAPS
Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Το κόστος συμμετοχής είναι 55 ευρώ . Το κόστος συμμετοχής δεν καλύπτει τυχόν ζημιές που θα προκαλέσει οδηγός . Ο κάθε οδηγός είναι υπεύθυνος για την πληρωμή των ζημιών που τυχόν θα προκαλέσει είτε σε εξοπλισμό της πίστας είτε σε εξοπλισμό άλλου οδηγού .
Η οργάνωση έχει δικαίωμα να αρνηθεί την συμμετοχή σε οδηγό ο οποίος διαπιστωμένα οδηγεί επιθετικά θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους οδηγούς ή δεν σέβεται τους υπόλοιπους οδηγούς και τους pit marshals και τις εντολές τους .
Τα καρτ θα δίνονται με κλήρωση και δεν θα γίνονται αλλαγές κατά την διάρκεια του event εκτός αν αποφασίσει διαφορετικά η οργάνωση . Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει πρότερη ανακοίνωση . Σε περίπτωση αποδεδειγμένης ζημιάς του καρτ (λάστιχο , αλυσίδα ) αν αυτή συμβεί στα ελεύθερα , στα χρονομετρημένα ή στον τελικό το συγκεκριμένο καρτ θα αντικατασταθεί . Αν ο οδηγός δεν επιθυμεί να συνεχίσει μπορεί να αποχωρήσει χωρίς όμως δικαίωμα επιστροφής χρημάτων .