ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SWS

Ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο με το Sodi World Series (SWS) και νιώστε την πραγματική συγκίνηση που νοιώθει ένας πιλότος go kart κατά την διάρκεια ενός αγώνα go kart, διασκεδάζοντας στην πίστα Go Kart Center !

Αν ψάχνετε για έντονη ψυχαγωγία, διασκέδαση και δόσεις αδρεναλίνης , το “SWS” φτιάχτηκε για σας!

Η ιδέα είναι απλή!

Μέσω ενός διεθνούς δικτύου 600 και πλέον πιστών Go Kart σε πάνω από 100 χώρες σε όλο τον πλανήτη, το "SWS" προσφέρει σε πάνω από 100.000 οδηγούς τη δυνατότητα να καθίσουν στο κάθισμα ενός go kart και να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις με ενοικιαζόμενα go kart σε όλη τη διάρκεια του έτους, ο καθένας με το δικό του ρυθμό!

Χωρίς καμία υποχρέωση , χωρίς πιεστικά χρονοδιαγράμματα , στην πίστα Go Kart Center ή και σε οποιαδήποτε από τις πιο συναρπαστικές πίστες σε όλο τον πλανήτη, μπορείτε να διασκεδάσετε μόνοι σας ή να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας.

Οδηγήστε και κερδίστε πόντους μετά από κάθε αγώνα και βελτιώστε την κατάταξη σας στο Πρωτάθλημα SWS .

Ελέγξτε καθημερινά την πρόοδο σας και την κατάταξή σας στην ιστοσελίδα Sodi World Series.

Δείτε τα πλήρη προσωπικά στατιστικά στοιχεία και συγκρίνετε τις επιδόσεις σας με τους φίλους σας ή και με άλλους οδηγούς από όλο τον κόσμο!

Ανοικτό σε όλους, το Sodi World Series είναι μια μεγάλη γιορτή του go karting, και στους καλύτερους από εσάς, θα δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε τις οδηγικές ικανότητές σας απέναντι στους καλύτερους από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των τελικών  από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Sodi World Finals!

Για να πάρετε και εσείς μέρος , το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε μια δωρεάν εγγραφή στην Sodi World Series εδώ , να επιλέξτε την κατηγορία αγώνων που σας ταιριάζει και να κολλήσετε το πεντάλ του γκαζιού στο πάτωμα!

Τα events διοργανώνονται σε εβδομαδιαία βάση και υπάρχουν κατηγορίες για όλους τους οδηγούς .

Στην κατηγορία junior go kart μπορούν να πάρουν μέρος οδηγοί από 10 ετών ως 15 ετών . Τα events γίνονται με τα go karts RT8 200 και έχουν κόστος 40€

Στην κατηγορία sprint go kart μπορούν να πάρουν μέρος οδηγοί go kart από 15 ετών και πάνω .

Τα sprint events χωρίζονται σε δύο υποκατηγορίες . Την  Rookie και την Pro . Στην κατηγορία Rookie μπορούν να πάρουν μέρος οδηγοί που δεν έχουν ξανατρέξει στο sws ή έχουν τρέξει μέχρι 2 και ως 3 φορές μάξιμουμ .   Τα Rookie events γίνονται με τα go karts RT8 200 cc και έχουν κόστος 40€   ενώ τα Pro γίνονται με τα go karts RT8 400 cc και το κόστος είναι 55€ .

Στην κατηγορία Ironman go kart μπορούν να πάρουν μέρος οδηγοί από 12 ετών και πάνω και το κόστος ξεκινάει από 60€ για event διάρκειας 40 λεπτών και φτάνει ως τα 160€ για event διάρκειας 90 λεπτών .

Θα γίνουν event με όλες τις κατηγορίες ώστε ο κάθε οδηγός να επιλέγει αυτό που ταιριάζει στο οδηγικό του στυλ .

Στο τέλος της χρονιάς έπαθλα αξίας 500€ θα δοθούν σε κάθε έναν από τους οδηγούς που θα τερματίσουν πρώτοι  στις κατηγορίες sprint και junior , έπαθλα αξίας 250€ θα δοθούν σε κάθε έναν από τους  οδηγούς που θα τερματίσουν δεύτεροι στις κατηγορίες sprint και junior και έπαθλα αξίας 100€  θα δοθούν σε κάθε έναν από τους οδηγούς  που θα τερματίσουν τρίτοι στις κατηγορίες sprint και junior .

Από τα συγκεκριμένα έπαθλα εξαιρούνται οδηγοί που είτε εργάζονται στην επιχείρηση , είτε έχουν συγγενική σχέση ως δευτέρου βαθμού με εργαζόμενους στην επιχείρηση Go Kart Center , ανεξαρτήτως της κατάταξης τους και στην περίπτωση που κάποιος οδηγός βρεθεί σε θέση που κερδίζει κάποιο από τα έπαθλα ,  αυτόματα εξαιρείται από το δικαίωμα του και  το έπαθλο πάει στον επόμενο οδηγό στην κατάταξη  και ούτω καθεξής .

Τα έπαθλα θα είναι δώρα αντίστοιχης αξίας με τα παραπάνω ποσά και δεν ανταλλάσονται με χρήματα εκτός αν η επιχείρηση αποφασίσει διαφορετικά .

Υποχρεωτικά όλοι οι οδηγοί για να μπορέσουν να συμμετέχουν πρέπει να κάνουν πρώτα προεγγραφή ( preregistration ) μέσω της πλατφόρμας SodiWSeries για την καλύτερη οργάνωση των σκελών και να προπληρώσουν είτε μέσω της online πλατφόρμας racefacer.bookings , είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης , είτε στο ταμείο της πίστας εντός 48 ωρών από την προεγγραφή τους.

Οδηγός που δεν έχει προπληρώσει για την κράτηση της θέσης του εντός 48 ωρών , διαγράφεται από το event και η θέση ελευθερώνεται για τον επόμενο οδηγό χωρίς προειδοποίηση .

Οδηγός που έχει προπληρώσει και δεν μπορεί να συμμετέχει στο event θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα στην πίστα , να ακυρώσει άμεσα την προεγγραφή του και θα του επιστραφούν τα χρήματα στον λογαριασμό του .

Η ακύρωση δεν είναι δυνατή 48 ώρες πριν την έναρξη του event και σε αυτή την περίπτωση τα χρήματα δεν επιστρέφονται .
Η επιλογή της φοράς της πίστας θα γίνει με κλήρωση την ημέρα του event .

Θα τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Το κόστος συμμετοχής δεν καλύπτει τυχόν ζημιές που θα προκαλέσει οδηγός .

Ο κάθε οδηγός είναι υπεύθυνος για την πληρωμή των ζημιών που τυχόν θα προκαλέσει είτε σε εξοπλισμό της πίστας είτε σε εξοπλισμό άλλου οδηγού .

Η οργάνωση έχει δικαίωμα να αρνηθεί την συμμετοχή σε οδηγό ο οποίος διαπιστωμένα οδηγεί επιθετικά θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους οδηγούς ή δεν σέβεται τους υπόλοιπους οδηγούς , τους pit marshals και τις εντολές τους .
Τα καρτ θα δίνονται με κλήρωση και δεν θα γίνονται αλλαγές κατά την διάρκεια του event εκτός αν αποφασίσει διαφορετικά η οργάνωση .

Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει πρότερη ανακοίνωση .

Σε περίπτωση αποδεδειγμένης ζημιάς του καρτ (λάστιχο , αλυσίδα ) αν αυτή συμβεί στα ελεύθερα , στα χρονομετρημένα ή στον τελικό , το συγκεκριμένο καρτ θα αντικατασταθεί .

Αν ο οδηγός δεν επιθυμεί να συνεχίσει μπορεί να αποχωρήσει χωρίς όμως δικαίωμα επιστροφής χρημάτων .

Go Kart Center 

Αδρεναλίνη – Ασφάλεια – Διασκέδαση

Για μοναδικές στιγμές διασκέδασης