ΑΣΦΑΛΕΙΑ

H ασφάλεια είναι μία από τις βασικές προσδοκίες που έχουν οι πελάτες μας . Για την εταιρία μας είναι η θεμελιώδης απαίτηση που έχουμε από το προσωπικό μας και τον εξοπλισμό μας ωστε οι πελάτες μας να μείνουν απόλυτα ήρεμοι και ικανοποιημένοι .

 

Γι' αυτόν τον λόγο επιλέξαμε τα κορυφαία go kart Sodi. H SODIKART, η γαλλική εταιρία που κατασκευάζει go karts από το 1981, έχει προμηθεύσει πάνω από 1000 πίστες σε όλο τον κόσμο με τα απαράμιλλης ποιότητας προιόντα της.

 

Η SODIKART εργάζεται συνεχώς για να βελτιώσει την ποιότητα των προιόντων της και είναι ο πρώτος κατασκευαστής go kart στον κόσμο που έχει επενδύσει, ακολουθώντας το παράδειγμα των μεγάλων κατασκευαστών αυτοκινήτων, στην έρευνα και μελέτη μέσω crash-tests σε συνεργασία με οργανισμούς όπως το UTAC (Union Technique de l’ Automobile du motorcycle et du Cycle).

 

Η επιχείρηση Go Kart Center, σας ενημερώνει πως η χρήση μπαλακλάβας είναι πλέον υποχρεωτική για όλους τους οδηγούς, με βάση την απόφαση 20531 Δ1α/Γ.Π.οικ 32009 που δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. 20531 φύλλο 1988/23-5-2020.Εάν έχετε τη δική σας μπαλακλάβα ή κράνος, μπορείτε να φέρετε και να χρησιμοποιήσεις αυτά, αλλιώς παρέχονται μπαλακλάβες με κόστος 3€.

 

Στους πελάτες μας παρέχουμε κράνος και προστατευτικό για τον αυχένα. Τα παιδικά go kart SODI LR4 & LR5 διαθέτουν ρυθμιζόμενο κάθισμα τύπου bucket, ρυθμιζόμενα πεντάλ και ρυθμιζόμενο ύψος τιμονιού, προσκέφαλα roll bar και ζώνες ασφαλείας, πετυχαίνοντας έτσι ολοκληρωτική εργονομία για μια ιδανική θέση οδήγησης σε ένα εντυπωσιακό kart.

 

Τα SODI LR4 & SODI LR5 έχουν υιοθετηθεί από τα περισσότερα πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής παγκοσμίως για να κάνουν οι μικροί πιλότοι τα πρώτα τους βήματα στις σχολές αγωνιστικής οδήγησης. Στην πίστα μας πηγαίνοντας την ασφάλεια ένα βήμα παραπέρα , εγκαταστήσαμε σύστημα τηλεμετρίας με το οποίο μπόρουμε να ρυθμίσουμε την ισχύ με την οποία λειτουργεί ο κινητήρας στο 100% , στο 75% , στο 50% , στο 25% ή και να το σβήσουμε εξ αποστάσεως.

 

SODI GOKART LR4 - LR5 ... Ένα μοναδικό πρότυπο ...